27/09/2020

У Демидівці відкрили клуб настільних ігор

Щонеділі у Демидівській бібліотеці можна безкоштовно пограти в «Монополію», «Мафію» та чимало інших настільних ігор – сьогодні тут презентували «Demydivka board games club».

Організувати цікаве дозвілля у форматі клубу настільних ігор вирішили члени Молодіжної ради при Демидівській селищній раді в рамках проєкту «Вільний простір у Демидівській ОТГ». Проєкт реалізовується ГО «Сприяння розвитку села» за фінансової підтримки з обласного бюджету.

Аби потрапити на "ігрулі" треба лише залишити свій коментар під повідомленням в спільноті. У арсеналі зараз є такі ігри, як Мафія, Уно, шахи, інтелектуальні вікторини. Серед цікавинок – гра-тренінг «Світ Громад», яка сприяє залученні молоді до процесів прийняття рішень в об’єднаній територіальній громаді. Ігротека буде постійно поповнюватися відповідно до побажань відвідувачів.





Проєкт «Вільний простір у Демидівській ОТГ» виконується громадською організацією «Сприяння розвитку села» за фінансової підтримки управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. Зміст публікації є винятковою відповідальністю громадської організації «Сприяння розвитку села» і не обов'язково відображає точку зору управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.


Немає коментарів:

Дописати коментар