30/06/2021

Молодь Демидівщини організовує кіновечори під відкритим небом

Організацію культурного дозвілля у вигляді кінотеатру просто неба для жителів Демидівської територіальної громади ініціювала активна молодь, яка об’єдналася довкола Молодіжної ради та громадської організації "Сприяння розвитку села".

Активісти Молодіжної ради при Демидівської селищній раді на чолі з Сергієм Щербатюком, головою ГО "Сприяння розвитку села", провели толоку у селищному парку і облаштували кінопростір з екраном. У цьому допомогла підтримка програми «Будуємо Україну разом» та місцеві підприємці.

На перший сеанс кінопоказу під відкритим небом на День молоді, 27 червня, зібралося більше півсотні демидівчан. А вже 29 червня футбольні фанати вболівали за збірну України на матчі із Швецією.

Нам вдалося привернути увагу до стану парку відпочинку та дозвілля, зокрема, селищна рада звернулася до Рівненської облдержадміністрації щодо включення проєкту із реконструкції парку у перелік заходів «Великого будівництва». Створено простір для проведення інтерактивних заходів широкого формату та різнопланового характеру. Активізовано підприємців та громадськість селищна довкола волонтерського проєкту.

Така молодіжна ініціатива матиме продовження, запевняють організатори, адже позитивні відгуки глядачів говорять про потребу у такій формі дозвілля.



Немає коментарів:

Дописати коментар