24/04/2023

У Рівному відбулася не-конференція волонтерських ініціатив

З початку повномасштабної війни волонтери і представники активної громадської спільноти вкотре продемонстрували, що вони справжні титани, які здатні допомогти ЗСУ, підставити надійне плече державі та згуртувати мільйони людей у рідній країні та у всьому світі аби пришвидшити найважливіший день для усіх нас – перемогу над росією.  

У нас є величезна перевага над ворогом – це синергія, де кожен із нас є краплею, а разом – ми єдиний живий океан, якому під силу все! 

Саме тому ГО "Сприяння розвитку села" у партнерстві з БФ "Рокада" та ГО "Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН" для консолідації зусиль зібрали представників та представниць різних локальних ініціатив Рівненської області. Важливий для усіх нас надійний міст партнерства будували на Не-конференції волонтерських ініціатив "Together to Victory", яка проходила 20 квітня 2023 року у Рівному. 






Захід став комунікаційним майданчиком для обміну думками, успішним досвідом, пошуком нових партнерств і натхнення на подальшу діяльність. Майже 30 представників і представниць із громад Рівненської області долучилися до участі, в рамках не-конференції пройшли дискусійні панелі, міні-коворкінгові сесії та практикум. В ході дискусійної панелі "Волонтерство як інтеграція внутрішньо переміщених осіб в приймаючі громади" презентували приклади успішних проєктів у Володимирецькій та Сарненській територіальних громадах, обговорили актуальні можливості для розвитку тісної взаємодії з ВПО, які мешкають у громадах області.


Реалізовується в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії.

Немає коментарів:

Дописати коментар