21/08/2021

Голова організації отримав відзнаку «Обличчя незалежності. Дубенщина»

30 мешканців району отримали відзнаки «Обличчя незалежності. Дубенщина». Серед них - один із засновників та голова правління громадської організації "Сприяння розвитку села" Сергій Щербатюк.

Вчора відбулося урочисте вручення відзнак Дубенської районної державної адміністрації та Дубенської районної ради з нагоди 30-річчя Незалежності України «Обличчя незалежності. Дубенщина».

«Напередодні Дня Незалежності ми вручили  відзнаки «Обличчя незалежності. Дубенщина» 30 достойним людям, кожен з яких є професіоналом в своїй справі. Цією відзнакою ми говоримо дякую, за те що Ви своєю щоденною працею, відповідальністю та принциповістю, активною громадянською позицією робите Дубенщину кращою та процвітаючою» - розповів голова райдержадміністрації Всеволод Пекарський.

Сергій Щербатюк отримав відзнаку у номінації "Активна молодь". Адже значна частина проєктної діяльності спрямована на посилення ролі молоді на місцевому рівні, залучення молодих людей до процесів прийняття рішень, популяризації серед учнів демократичних інструментів та розвитку підприємництва. За 6 років діяльності реалізовано більше двадцяти проєктів у різноманітних сферах - громадянська освіта, краєзнавство, екологія, культура.

30 років незалежності – 30 відзнак у різних номінаціях. Про кожного з номінантів було відзнято відеосюжет, які упродовж 5 днів публікуватимуться на офіційних сторінках Дубенської РДА та Дубенської районної ради у Facebook, тож всі зможуть познайомитися із переможцями відзнаки «Обличчя незалежності. Дубенщина».





Вітаємо номінанта із заслуженою відзнакою!


Немає коментарів:

Дописати коментар