09/09/2021

Голова організації долучився до формування національного плану дій, який визначить порядок денний громадянського суспільства України

Голова організації Сергій Щербатюк взяв участь у фокус-групі, організованій РОГО "Комітет виборців України".

7 вересня в м. Дубно провели четверту фокус-групу на тему розвитку громадянського суспільства в Рівненській області. Своїми думками з цього приводу поділилися представники громадських об’єднань Дубенського району.

Громадська організація "Сприяння розвитку села" є однією з небагатьох активно діючих організацій громадянського суспільства у Демидівській територіальній громаді. Тому участь у подібних проєктах є важливою в плані комплексного формування плану дій з розвитку громадянського суспільства.



До цього три подібні заходи провели з активістами та представниками влади у Рівному.

Як зазначив голова РОГО "Комітет виборців України" Олексій Горецький, отримана на цих фокус-групах інформація стане частиною комплексного аналітичного звіту, який відображатиме особливості діяльності громадянського суспільства Рівненської області. У свою чергу цей звіт буде однією зі складових для формування національного плану дій «Порядок денний громадянського суспільства України».

Світлини: РОГО "Комітет виборців України"

Немає коментарів:

Дописати коментар