21/01/2022

Підбили підсумки реалізації проєкту «Школа фінансової грамотності та проєктного менеджменту»


21 січня відбулася заключна зустріч, на якій організатори та учасники підвели підсумки реалізації проєкту "Школа фінансової грамотності та проєктного менеджменту".

Спікерами виступили голова громадської організації "Сприяння розвитку села" Сергій Щербатюк та керівниця проєктів та програм благодійної організації "Львівська освітня фундація" Анастасія Дишкант.

Найактивніші учасники проєкту отримали сертифікати та подяки, обговорили подальші напрямки діяльності з підготовки та подання проєктів розвитку.

Молодь Демидівської ТГ отримала навички підготовки та подання проєктів на різноманітні грантові програми і конкурси, що дозволить вирішити проблему сталої діяльності молодіжної спільноти в смт Демидівка.



Проєкт дозволив мотивувати підлітків мати активну життєву позицію, не боятися приймати рішення та реалізовувати свої ідеї, допоміг змінити ставлення дітей до свого майбутнього: від інфантильності до відповідальності, дав їм корисні життєві навички, отримавши базові фінансові знання, корисну інформацію відносно фінансової безпеки, освоївши необхідні навички фінансового планування, вибору професії, створення власної справи.


-----------------------------------

Проєкт «Школа фінансової грамотності та проєктного менеджменту» виконується громадською організацією «Сприяння розвитку села» за фінансової підтримки управління у справах молоді і спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар