12/05/2023

"Ноути для Молоді" - активні молоді дівчата і хлопці отримати комп'ютерну техніку від "СпівДія Ноут"

Спішимо поділитися з нашими прихильниками чудовими новинами: громадська організація стала партнером у реалізації чудового проєкту "Ноути для молоді". В рамках зазначеної ініціативи ми отримали 20 новеньких ноутбуків, які змогли спрямувати для ефективного використання. Ми визначили 3 напрямки і сьогодні розкажемо про перший.
Ми давно співпрацюємо із КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради тут часто проводяться цікаві заходи - тренінги, круглі столи, зустрічі з обміну досвідом, в яких бере участь і молодь громади Демидівська молодіжна рада І підвищити рівень таких заходів допоможе техніка, яку сьогодні передали закладу. Ми впевнені, що отримані ноутбуки стануть вагомою складовою для подальшої ефективної діяльності бібліотеки у Демидівській громаді!
Частину отриманої техніки ми передали жителям і жителькам Демидівської громади. Завдання проєкту –– підтримати українську молодь у доступі до освіти, послуг реагування і самореалізації під час війни. Дякуємо за допомогу і всебічну підтримку нашим надійним партнерам з Молодіжної ради при Демидівській селищній раді, завдяки тісній співпраці такі проєкти гарантовано досягають успіху!




А ще частина ноутбуків попрямувала до наших давніх друзів зі Смизької бібліотеки. Тут уже певний час діє Клуб розмовної англійської мови. Тож порадившись, ми підтримали ініціативну команду вкрай потрібними лептопами.

Національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізовувався в межах молодіжної програми USAID Мріємо та діємо, що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою "СпівДія", за підтримки благодійної організації "Українська освітня платформа", а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Немає коментарів:

Дописати коментар