31/12/2019

Перемога! Обласний ґрант на створення молодіжного простору наш!

У переддень новорічно-різдвяних свят ми отримали чудову звістку: наш проєкт "Вільний простір у Демидівській ОТГ" здобув ґрант із обласного бюджету в розмірі 37,5 тис. грн! За підсумками оцінки комісією поданих проєктних пропозицій, наш проєкт зайняв 8 сходинку у десятці відібраних до реалізації. Важливо відзначити, що серед переможців лише дві громадські організації із об'єднаних територіальних громад Рівненської області.

Сучасною формою організації дозвілля та вільного часу молоді в містах та громадах є створення молодіжних центрів, хабів, ресурсних центрів, коворкінгів, вільних просторів, дискусійних клубів тощо. Актуальність такої роботи підтверджується і позитивними відгуками молодих людей, які долучаються до їх діяльності. 

Діяльність Молодіжного простору спрямовуватиметься на підтримку молодіжних ініціатив. Тут надаватиметься правова, методична та консультативна допомога молодіжним об`єднанням у їх діяльності. Також Молодіжний центр опікуватиметься міжнародними молодіжними обмінами. Успішна реалізація проекту означатиме, що в Демидівській громаді для соціально активних підлітків та старшої молоді будуть створені умови для розвитку, реалізації проявів творчості та ініціативи, соціальної інтеграції, формування громадянської та підприємницької активності, вибору майбутньої професії.




Партнерами у реалізації проєкту виступлять такі організації: Відділ культури, туризму, молоді та спорту управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради; КО «Добробут» Демидівської селищної ради; Демидівська районна філія Рівненського обласного центру зайнятості; КО «Редакція радіомовлення» Демидівської селищної ради.

Долучатись до проєкту можна і треба всім бажаючим! Особливо, якщо маєте цікаві ідеї, які чекають на втілення. Стежте за оновленнями на сторінці проєкту, пишіть координаторам.

1 коментар: