26/12/2019

ГО "Сприяння розвитку села" отримала відзнаку за публічність у своїй діяльності

5 грудня 2019 року на Форумі організаційного розвитку відбулося нагородження переможців VI Національного конкурсу публічних звітів про діяльність організацій громадянського суспільства за 2018 рік.

Громадська організація "Сприяння розвитку села", починаючи з минулого року використовує механізм публічних звітів для інформування про свої досягнення і діяльність. У звітах відображена інформація про реалізовані проєкти, проведені заходи і кампанії, фінансові показники та інше.

Цього року наш звіт був високо оцінений БФ "Творчий центр ТЦК" і здобув перемогу у категорії "ОГС, які здійснюють свою діяльність в ОТГ", зайнявши 3 місце. Разом з відзнакою, було вручено і грошову винагороду у розмірі 3000 грн.
Нагадуємо, що всі звіти про діяльність громадської організації "Сприяння розвитку села" доступні на нашому офіційному сайті у розділі "Річні звіти". Рекомендуємо ознайомитись!



Довідково. Творчий центр ТЦК шість років поспіль проводить Національний конкурс публічних звітів про діяльність організацій громадянського суспільства. Мета - заохочення високого рівня прозорості та відкритості, організаційної культури організацій громадянського суспільства (ОГС), підвищення рівня довіри суспільства до діяльності громадських об’єднань та благодійних організацій.

У цьому році у конкурсі взяли участь 36 організацій, серед яких є впізнаванні на національному рівні і ті, які є лідерами громадського руху в своєму регіоні. Серед учасників представлені організації різних областей: Вінницької, Волинської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Херсонської та м. Київ.

Немає коментарів:

Дописати коментар