16/03/2020

Минулого тижня представник організації пройшов тренінг Creative Enterprise Ukraine

Це освітній етап нової програми УКФ Creative accelerator, спрямованої на розвиток сталості та комерціалізації інвестиційно привабливих проєктів, підтриманих УКФ у 2019 році, а також сприяння формуванню нових бізнес-моделей у сфері культури та креативних індустрій.

Антон Панікарський, представник ГО "Сприяння розвитку села" та член команди реалізації проєкту "Історичні екскурси в урочищі Шанків Яр" пройшов тренінг Creative Enterprise Ukraine у м. Київ. Програма тривала 3 дні, з 11 по 13 березня і об'єднала представників команд, які напрацьовуватимуть бізнес-моделі для своїх проєктів.

Шанків Яр та сформована ідея культурно-освітнього простору будуть використані для покращення місцевого економічного розвитку. Адже малий бізнес можна орієнтувати на туристів і відвідувачів Демидівської об'єднаної територіальної громади, формувати оригінальний культурний продукт і створити стійку цільову аудиторію.






Creative Enterprise - міжнародна навчальна програма для підприємців із креативних індустрій, розроблена British Council Ukraine спільно з Британською агенцією з інновацій Nesta.

Немає коментарів:

Дописати коментар