12/04/2020

Увага! Фотоконкурс «На прогулянку - із собакою!»

Пам'ятаєте, як взимку за собаку можна було сплатити комуналку? Відтепер ще й можна взяти участь у нашому конкурсі фотографій "На прогулянку - із собакою!" та отримати подарунки.

Нагадуємо, за постановою Кабміну, на час карантину гуляти у парках та скверах можна тільки з домашніми тваринами. Відповідно до нових обмежувальних заходів під час карантину, вигулювати домашніх тварин дозволяється лише однією людиною.

Отож, громадська організація "Сприяння розвитку села" розпочинає фотоконкурс "На прогулянку - із собакою!" з корисними призами для власників собак. Для участі потрібно оригінально сфотографувати свого улюбленця під час прогулянки та надіслати фото з кличкою собаки та з номером вашого мобільного телефону на електронну адресу rogiznengo@gmail.com. Конкурс триватиме з 12 квітня по 3 травня. По завершенню всі фотографії до 10 травня 20:00 будуть розміщені на сторінці ГО "Сприяння розвитку села" у мережі Фейсбук, де всі охочі матимуть змогу проголосувати лайком за найкраще фото.

Автори трьох фото, що наберуть найбільшу кількість голосів отримають подарунки на тематичному заході. Отож не баріться, надсилайте фото своїх улюбленців – і вигравайте призи!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар