06/08/2020

Стартує проєкт з розвитку волонтерства в громаді

Жителі сіл Копань і Глибока Долина є прихожанами церкви Святої Покрови Православної Церкви України, в якій служить отець Ростислав Гронь, зацікавились діяльністю недільної школи, що була заснована минулого року в селі Рогізне. За підтримки БО "Львівська освітня фундація" розпочинаємо реалізацію проєкту "Волонтеримо разом: це круто!", в рамках якого вирішуватимемо проблеми духовного виховання підростаючого покоління, долучення молоді до волонтерських ініціатив і розвиток активної життєвої позиції у місцевих жителів.

Програма "Розвиток волонтерства в громадах" спрямована на підтримку локальних молодіжних волонтерських ініціатив в малих (сільських, селищних, міських) громадах і націлена на підтримку молодіжних ініціатив, спрямованих на соціальний, культурний і освітній розвиток сільських територій

Вже 16 серпня започатковуємо духовні зустрічі з дітьми і молоддю сіл Копань і Глибока Долина, згодом - проведемо майстер-класи з виготовлення прикрас і виробів типу «hand-made», організуємо благодійний ярмарок-продаж і спрямуємо виручені кошти на покращення добробуту самотніх жителів. Також буде здійснений доброчинний візит до відділення тимчасового або постійного проживання одиноких громадян КЗ «Турбота» Демидівської селищної ради.

Довідково: Благодійна організація "Львівська освітня фундація" розпочала свою діяльність у 2000 році для розвитку українського суспільства через створення та підтримку мережі волонтерських, соціальних, культурних та освітніх ініціатив. Вже 20 років ЛОФ реалізує та підтримує сотні успішних проєктів по всій Україні, створює і поширює навчальні програми, підтримує мережу суспільних ініціатив.

Проєкт здійснюється у рамках "Волонтеримо разом: це круто!" за підтримки БО "Львівська освітня фундація". Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією БО "Львівська освітня фундація".

Немає коментарів:

Дописати коментар