17/08/2020

В Демидівці стартували кінопокази під відкритим небом!

Кінотеатру під відкритим небом - бути! Саме ця ідея стала першою, яку втілила активна молодь Демидівщини. Адже якщо є хороша ініціатива, дружня команда і співпраця - все обов'язково вдасться.

Варто відзначити, що ідея відкритого кінотеатру не нова: ще у 2015 році в селі Рогізне такі кінопокази проводились на регулярній основі всі літні місяці за ініціативи голови ГО "Сприяння розвитку села" Сергія Щербатюка.

Протягом липня-серпня відбулося ряд зустрічей молодіжного активу із начальницею відділу культури, туризму, молоді та спорту Наталією Іщук та начальником відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Сергієм Щербатюком.

Завдяки виграному проєкту, молодь має у своєму користуванні обладнання - потужну акустичну систему, радіомікрофон, проектор, справжній кіноекран. Тож у будь-який час є можливість організувати захід!

16 серпня ще задовго до обумовленого часу в парку смт Демидівка почала юрмитись молодь, батьки з дітьми і навіть жителі інших сіл. Незважаючи на деякі технічні складнощі, кінопоказ відбувся як і планувалося. Тому Молодіжна рада при Демидівській селищній раді націлена на створення атмосфери, дружньої до всіх жителів: проведення кінопоказів лише перший крок. А ще наша команда так приємно здивована цій неймовірно великій кількості глядачів! Дякуємо за щирі відгуки по завершенню кінопоказу та Ваші теплі слова. Саме завдяки такому крутому фідбеку від Вас, вже зовсім скоро ми організуємо наступний кінопоказ.


P.S. Щиро вдячні Демидівській селищній раді та КЗ "Добробут", що допомогли нам із організацією кінопоказу. Завдяки Вам сьогодні кіно під відкритим небом для жителів смт Демидівка стало реальністю.


Проєкт "Вільний простір у Демидівській ОТГ" виконується громадською організацією "Сприяння розвитку села" за фінансової підтримки управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. Зміст публікації є винятковою відповідальністю громадської організації "Сприяння розвитку села" і не обов'язково відображає точку зору управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар