21/08/2020

"Оцифруй" історію разом з нами - це круто!

Долучись до створення історії рідного краю та допомагай оцифрувати історії очевидців подій часів, що давно минули. У цьому тобі допоможе проєкт "Волонтеримо разом: це круто!", що реалізовується громадською організацією "Сприяння розвитку села" за підтримки БО "Львівська освітня фундація".

Що для цього потрібно?
Знайди вільну хвилину і поспілкуйся із дідусем чи бабусею, розпитай у своїх батьків про старі фотографії у сімейному альбомі. Можливо, за однією з них ховається неймовірна історія! Допоможи її зберегти та донести до майбутніх поколінь! Запиши її та надішли нам, вона стане частиною онлайн-зібрання про історію Демидівського краю.

Участь у проєкті можуть брати всі жителі Демидівської об'єднаної територіальної громади. Історії з ілюстраціями просимо надсилати на електронну адресу rogiznengo@gmail.com, у темі листа зазначити "Моя історія". У листі напиши дані про автора історії та про себе, не забудь про контактний номер телефону. Збір матеріалів триває до 30 вересня.

Яка тематика історій?
У твоїй родині пишаються гідним вчинком дідуся чи бабусі;
Пам'ятають про подвиг, здійснений в часи військових лихоліть;
Шанують майстерність або унікальний фах з діда-прадіда;
Передають з вуст в уста кумедний випадок, що стався колись давно;
та інші історії, що стосуються родини, села, церкви, виробництва, господарства, професії...

Завдяки тобі тисячі людей дізнаються про цікаві сторінки історії нашого краю через оцифровані тексти, фотографії, записи, інтерв'ю та відео.

Проєкт здійснюється у рамках "Волонтеримо разом: це круто!" за підтримки БО "Львівська освітня фундація". Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією БО "Львівська освітня фундація".

Немає коментарів:

Дописати коментар