21/08/2020

Успішна громада - активна громада: у бібліотеках Демидівської ОТГ діють інформаційні куточки


Протягом 2 років ГО "Сприяння розвитку села" у партнерстві із бібліотеками Рівненської області брала участь у реалізації проєкту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС).

За цей час проведено більше 30 публічних заходів різного формату, таких як тренінги, круглі столи, обмінні поїздки, семінари, зустрічі типу "жива книга", виїзні консультаційні пункти, флеш-моби та ін.

Даний проєкт впроваджується Асоціацією міст України в партнерстві з IREX in Ukraine (Міжнародна рада наукових досліджень та обмінів) за фінансової підтримки USAID - US Agency for International Development.

В КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради та публічно-шкільних бібліотеках-філіях Демидівської селищної ради оформлено інформаційні куточки "Успішна громада - активна громада", де кожен бажаючий може ознайомитися з інформаційними матеріалами, які дадуть відповідь на будь-яке питання щодо децентралізації.

Інформаційні куточки діятимуть протягом серпня-вересня у всіх бібліотеках-філіях. Детальну інформацію щодо умов доступу до матеріалів з урахуванням карантинних обмежень можна отримати у Центральній бібліотеці за тел. (03637) 6-11-94.

Немає коментарів:

Дописати коментар