16/10/2020

Майстерня добра - діти вчились волонтерити


У Рогізненській публічно-шкільній бібліотеці на цьому тижні діяла Майстерня добра в рамках проєкту "Волонтеримо разом: це круто!".

Всі учасники мали змогу дізнатись про розвиток волонтерства в Україні і те, що необхідно робити, щоб чинити добрі справи та допомагати людям. Діти ознайомились із 10 ідеями для волонтерів-школярів, які можна втілювати всже сьогодні.

Майстриня Іванна Писарець для дітей провела майстер-клас з бісероплетіння і це заняття виявилось дуже захоплюючим і цікавим. Діти ознайомились із прикладами виробів та прийомами плетіння бісером. Марія Гах провела майстер-клас по виготовленню оберегів-підков. Діти із задоволенням виготовили обереги, прикрасили їх за власним бажанням. Вишивки і обереги-підкови в подальшому будуть подаровані мешканцям будинку одиноких престарілих.




В п'ятницю відбулося останнє заняття Майстерні добра, на якому діти переглянули мультфільми, створені юними мультиплікаторами, після перегляду яких волонтерство стає зрозумілим і простим. На завершення заняття діти спільно намалювали свою команду юних волонтерів.

Заходи проведено у рамках проєкту "Волонтеримо разом: це круто!", що реалізовується за підтримки БО "Львівська освітня фундація". Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією БО "Львівська освітня фундація".

Немає коментарів:

Дописати коментар