23/11/2023

Взяли участь у підсумковому форумі проєкту "Підтримка громадянського суспільства та волонтерських ініціатив"

20-21 листопада у м. Львів пройшов підсумковий форум проєкту "Підтримка громадянського суспільства та волонтерських ініціатив", що зібрав представників організацій, ініціативи яких було підтримано в рамках цього проєкту. Громадську організацію "Сприяння розвитку села" представляли Володимир Колесник та Анастасія Дишкант. Така зустріч - це можливість познайомитися один з одним та своєю діяльністю, обмінятися досвідом, обговорити, поміркувати та зарядитися енергією на наступні місяці роботи.

В рамках проєкту реалізували 29 проєктів підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб та тих, метою яких була підтримка та розвиток молодих організацій та волонтерських ініціатив. В числі таких проєктів - наша не-конференція волонтерських ініціатив "Together to Victory", що пройшла у квітні цього року в м. Рівне.



Захід тоді став комунікаційним майданчиком для обміну думками, успішним досвідом, пошуком нових партнерств і натхнення на подальшу діяльність. Майже 30 представників і представниць із громад Рівненської області долучилися до участі, в рамках не-конференції пройшли дискусійні панелі, міні-коворкінгові сесії та практикум. В ході дискусійної панелі "Волонтерство як інтеграція внутрішньо переміщених осіб в приймаючі громади" презентували приклади успішних проєктів у Володимирецькій та Сарненській територіальних громадах, обговорили актуальні можливості для розвитку тісної взаємодії з ВПО, які мешкають у громадах області.

Даний захід є частиною проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» за сприяння Національного фонду підтримки демократії (NED).

Немає коментарів:

Дописати коментар