29/11/2023

Запрошуємо на ІІ Благодійний забіг Миколаїв у Демидівці

КЗ «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Демидівської селищної ради, ГО «Сприяння розвитку села» та Демидівська молодіжна рада за підтримки місцевого бізнесу вдруге організовують благодійний забіг Миколаїв.

Забіг Миколаїв - спортивне свято, що має на меті популяризувати здоровий спосіб життя та водночас створити новорічно-різдвяне свято з безліччю веселощів та подарунків. Звісно, в ці дні не обходиться й без благодійності, тож учасники, які платитимуть внески для участі у змаганнях, мають нагоду допомогти у наближенні нашої з вами перемоги: всі зібрані кошти організатори передадуть на придбання приладу нічного бачення для нашого земляка, військовослужбовця ЗСУ Сергія Щербатюка.

Під час забігу учасники подолають дистанцію у 1000 м. Для дітей буде організована весела руханка, тож чекаємо в повноцінних тематичних новорічних костюмах (костюм Миколайчика, сніжинки, борульки, сніговичка, оленя і т.д.). Тут будуть працювати аніматори і звісно не обійдеться без символу нашої незламності - пса Патрона!

Забіг розпочнеться 6 грудня о 15:30 год. Учасники допускаються до змагання за умови належної і своєчасної реєстрації. Реєстрація можлива в режимі on-line за посиланням.

Місце збору учасників і старт забігу – біля Будинку культури смт Демидівка.

Немає коментарів:

Дописати коментар