06/12/2023

В Демидівці відбувся ІІ Благодійний забіг Миколаїв

В Демидівській територіальній громаді відбувся спортивно-благодійний забіг Миколаїв, що пройшов вже другий рік поспіль. Організували подію КЗ «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Демидівської селищної ради, ГО «Сприяння розвитку села» та Демидівська молодіжна рада.

6 грудня, в День Збройних сил України та День Святого Миколая, учасники і учасниці пробігли дистанцію в 1000 м вулицями Демидівки. Маршрут проліг по вул. Кооперативна від Будинку культури, далі вулицями Миру і Б. Хмельницького. Загалом зібралось майже 40 учасників, серед них молодь, працівники установ і організацій, поліцейські, спортсмени.

Для вболівальників на події організували музичний супровід та цікаву фотозону, на малечу чекала весела руханка з аніматорами. Кожен учасник забігу отримав новорічну шапку та медаль фінішера у подарунок. А ще бігуни випробували удачу в лотереї, де змогли виграти корисні гаджети і подарунки. За призи щиро дякуємо місцевим підприємцям Василю Березюку, Дмитру Марчуку, Сергію Калюшу і Павлу Ярмолюку.






Вартість участі – 100 гривень для дорослих. Усі зібрані кошти, а це 5850 грн, перерахували для підтримки збору на прилад нічного бачення земляку Сергію Щербатюку, який служить в Збройних силах України.

Немає коментарів:

Дописати коментар