02/06/2019

День захисту дітей у Рогізному Демидівського району

1 червня в Україні та по всьому світі відзначали Міжнародний День захисту дітей. 

Особливо радісним він є для школярів, адже саме з цього дня розпочинаються канікули – пора відпочинку та розваг. Тому діти з шаленою енергією беруть участь у всіх запропонованих заходах і заряджають позитивом організаторів свята. 

Залишити цей день поза увагою не змогли і в селі Рогізне Демидівського району. Громадська організація «Сприяння розвитку села» під керівництвом Сергія Щербатюка спільно з місцевою бібліотекою (Інна Погранична), Будинком культури (Галина Кушнірук) і священиком о.Ростиславом організували свято для дітлахів. 

Поруч з Будинком культури на дітей чекала маса сюрпризів. Для найменших конкурс малюнка на асфальті, виставки творчих робіт учнів недільної школи, для школярів квести, конкурсно-спортивна програма. 
Підлітки взяли участь у товариському матчі з міні-футболу. На гравців очікував приємний сюрприз – на гру завітав голова районної ради Сергій Радченко, який передав вітання від народного депутата України Олександра Дехтярчука та вручив м’яч і нагороди для гравців. 

Найактивніші учасники конкурсів отримали призи, без уваги не залишився ніхто – решта отримали солодощі. Завершилось свято переглядом мультфільмів, які мотивуватимуть маленьких глядачів до толерантності і добрих вчинків. 



 


Свято вдалося, не на сто, а навіть на всі триста відсотків, стільки дитячих посмішок та щастя в очах діток не побачиш у звичайний день, але дорослі, давайте намагатися дарувати малечі радість кожного дня. 

Захід відбувся завдяки підтримці БО «Львівська освітня фундація» в рамках реалізації громадською організацією "Сприяння розвитку села" проекту «Церковна школа – осередок розвитку духовних цінностей села Рогізне».

Немає коментарів:

Дописати коментар