08/06/2019

ГО "Сприяння розвитку села" приєдналась до бази UACulture

Громадська організація "Сприяння розвитку села" починаючи з 2016 року реалізувала 4 проекти, які можна віднести до культурно-освітніх або таких, що популяризують історичне надбання у об'єднаних територіальних громадах. Для успішної реалізації таких ідей дуже важливо мати надійних партнерів, знайти яких буває досить складно. Тому створення медіа-платформи UACulture - це те, що посилить спроможність неурядових організацій на шляху втілення проектів культурного спрямування. ГО "Сприяння розвитку села" віднедавна теж приєдналась до бази інституцій, що підтримують культуру.

Портал дає змогу зареєструвати свою організацію, знайти партнерів для свого проекту та альтернативне фінансування, дізнатися про українську культуру і діяльність Українського культурного фонду.

Розповісти про свою культурну організацію можна за посиланням.

База партнерів для творців культурних проектів містить близько ста організацій у різних сферах культури і мистецтва: бібліотеки, видавництва, музеї, благодійні фонди та ін.

Проект створений за підтримки Міністерства культури України, Міністерства закордонних справ, Креативної Європи, Платформи, Великої Ідеї та Common Space for Creative and Cultural Industries.

Немає коментарів:

Дописати коментар