26/03/2021

ГО "Сприяння розвитку села" стала учасником VII Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку

Громадська організація "Сприяння розвитку села" стала учасником обласного етапу Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку "Let’s do it Ukraine", який пройшов сьогодні онлайн за допомогою системи ZOOM.

Вдруге за свою історію Форум став відкритим для усіх в 24 областях України. Він поєднав понад 500 спікерів, що стало запорукою якісного діалогу між владою, громадою та бізнесом.

Нашу громадську організацію на форумі представили Сергій Щербатюк та Лілія Скальська. Вітаючи учасників, Сергій Щербатюк зазначив, що конструктивний діалог між владою, бізнесом та громадськими організаціями сьогодні, стає фактором подолання кризових явищ в нашій країні. «Ми всі розуміємо, що тільки об'єднавши ресурси, зусилля та інтереси всіх сторін можна досягти синергетичного ефекту», - зазначила він.

Сергій Щербатюк наголосив, що сьогодні одним з «містків» між бізнесом, владою і громадою може виступити саме громадська організація: «Саме тому ми та інші ініціативи могли б стати платформами для взаємодії сторін, центром в якому влада, бізнес і мешканці громад зможуть проводити спільні проєкти і заходи, висловлювати своє бачення рішень тих чи інших проблем». На його переконання громадські організації регіону не бажають залишатись осторонь соціальних проблем, вони прагнуть підтримувати їх вирішення аби не допустити кризових ситуацій чи пом'якшити їх наслідки. Одним із пріоритетів діяльності організації є, зокрема, реалізація екологічних проєктів, залучення молоді до процесів прийняття рішень місцевою владою, поширення кращих демократичних практик у малих громадах.



Він також запевнив, що ГО "Сприяння розвитку села" готова до подальшої співпраці не тільки з владою та бізнесом, а й з громадськими організаціями регіону: «Якщо ви бачите механізм вирішення суспільної проблеми, чітко розумієте яка допомога вам потрібна, готові пояснити як вона вплине на суспільне життя – звертайтеся!», - наголосив Сергій Щербатюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар