09/05/2021

ГО "Сприяння розвитку села" прозвітувала про діяльність у 2020 році

Громадська організація "Сприяння розвитку села" поділилась результатами діяльності у 2020 році. Зокрема, в організації розповіли про організовані онлайн та офлайн заходи, проведені опитування та роботу над новими проєктами і програмами.

«Це був дуже насичений рік. Треба визнати, що COVID дуже суттєво вплинув на наші плани. Так, із 5 затверджених проектів 4 ми виконали повністю, 1 — був скасований через карантинні обмеження. Однак ми вирішили не здаватись та шукати нові можливості.

Ми боролися за додаткові проєкти та ініціативи. Таких ініціатив ми реалізували ще 2 — вони не були передбачені. Ми старались відповідати на актуальні запити суспільства, аби бути цікавими і корисними громаді, особливо в період карантину.

Ми були змушені перенести наш фокус діяльності з офлайн-подій в онлайн. Маємо дуже хороші результати. Йдеться про людей, які переглядали наші заходи, брали участь, ставили питання. У цьому плані ми навіть щось для себе цікаве знайшли і плануємо це розвивати. Це цікаві надбання, особливо для нас, як організації, яка завжди працює для партисипації. Для нас дуже важливо залучати якомога більше людей до процесу спілкування, прийняття рішень та планування розвитку", — розповів голова ГО "Сприяння розвитку села" Сергій Щербатюк.

Нижче додаємо презентацію звіту.

Немає коментарів:

Дописати коментар