11/05/2021

В організації переглянули стратегічні документи

Громадська організація "Сприяння розвитку села" в рамках конкурсу "Гранти з організаційного розвитку ОГС (2019-2024, Проєкт USAID “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”)" за підтримки ІСАР "Єднання" переглянула стратегічні цілі статутної діяльності.

В результаті ми отримали оновлені стратегічні документи – Стратегічний план та Фандрейзингову стратегію. Попередні документи були розроблені у 2018 році на період до 2022 року і не враховували всіх викликів та завдань, які постали перед організацією.

Для належної діяльності і виконання статутних завдань необхідно було поглиблено проаналізувати попередню роботу організації та сформувати місію і візію на наступні 4 років. У цьому нам допомагала професійна фасилітаторка та консультантка з організаційного розвитку Тетяна Данилів.

За результатами консультування, було сформовано наступні стратегічні цілі:

1. Посилення участі жителів Демидівщини, зокрема, молоді, у прийнятті рішень шляхом розвитку громадянської освіти та їх участі в реалізації проектів місцевого розвитку.

2. Розвиток місцевого підприємництва шляхом надання навчальної та консультаційної підтримки.

3. ГО як освітня платформа для залучення та реалізації проектів, спрямованих на всебічний розвиток громади.

Робота над стратегічним планом і фандрейзинговою стратегією продовжуватиметься, спільно з членами громадської організації будуть проводитись обговорення з метою отримання пропозицій для внесення змін в документи. Адже зовнішні обставини постійно змінюються, тож ефективного використання результатів діяльності можна досягнути після у динамічному середовищі з постійним триманням руки на пульсі.



Документи доступні для ознайомлення за посиланнями:

Стратегічний план розвитку громадської організації «Сприяння розвитку села» на 2021-2024 рр.

Фандрейзингова стратегія громадської організації «Сприяння розвитку села» на 2021-2024 рр.


Немає коментарів:

Дописати коментар