29/09/2021

Представники організації взяли участь у тренінгу за програмою “Активні громадяни”

Представники громадської організації "Сприяння розвитку села" Сергій Щербатюк та Анастасія Дишкант пройшли 4-денний онлайн-тренінг за програмою "Активні громадяни", який проводив Центр розвитку ініціатив "ІнСорс".

Протягом 11-12 та 18-19 вересня 25 учасників з різних куточків України активно взаємодіяли в різних онлайн-платформах, спільно визначали характеристики активних громадян та важливість вміння правильно комунікувати, обговорювали проблеми своїх громад та виокремлювали спільні "болі", а також вчилися розробляти проєкти соціальної дії, покликані допомогти вирішити наявні в їхніх містах та селах проблеми.

Також учасники опрацьовували модуль 2 "Я і ТИ: діалог", визначаючи характеристики діалогу та його важливість для активних громадян. Як завжди багато уваги було приділено актуальності та потрібності якісної комунікації на локальному рівні – в межах територіальних громад, між владою та її мешканцями тощо.




Онлайн-тренінг також мав спеціальний тематичний блок, покликаний надати можливість учасникам поспілкуватися з практиком та отримати максимум відповідей на важливі для них питання.

Представники нашої організації висловлюють вдячність ГО "ІнСорс" за корисний насичений захід та можливість взяти участь в конкурсі проєктів соціальної дії від "Британської Ради", щоб реалізувати задумані ідеї для своїх громад.


Немає коментарів:

Дописати коментар