13/10/2021

У Демидівці підлітки опановують проєктний менеджмент

Розпочалося навчання в рамках Школи фінансової грамотності та проєктного менеджменту: 12 жовтня пройшов перший тренінг з основ проєктного менеджменту, в якому взяли участь підлітки Демидівської територіальної громади.

Тренінг провела Анастасія Дишкант, координаторка проєктів та програм Відділу розвитку громад БО "Львівська освітня фундація". 

Під час заходу учасники дізналися, що таке проєкт і чим він відрізняється від звичайної діяльності, відпрацювали корисні навички у ході групової роботи та познайомилися з прикладами успішних молодіжних проєктів в Україні.

Завдяки проєкту "Школа фінансової грамотності та проєктного менеджменту" молодь навчиться визначати потреби громади, писати проєкти та презентувати їх донору. Також учасники позмагаються за міні-грант на реалізацію власного проєкту!






-----------------------------------

Проєкт «Школа фінансової грамотності та проєктного менеджменту» виконується громадською організацією «Сприяння розвитку села» за фінансової підтримки департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар