11/03/2022

Запрошуємо на тренінги з надання першої домедичної допомоги

Практичні знання то розуміння - це те, що дає нам спокій в критичних ситуаціях, а отже, збільшує ймовірність того, що все завершиться добре. Запрошуємо отримати базові знання і навички з надання першої домедичної допомоги в рамках проєкту «Організація курсів з першої домедичної допомоги у громадах Рівненщини і Волині», що виконується ГО «Сприяння розвитку села».

На цих курсах учасників будуть навчати:

визначати стан постраждалого,

проводити серцево-легеневу реанімацію,

розпізнавати та усувати обструкції дихальних шляхів стороннім тілом у дорослих,

швидко розпізнавати травми з кровотечою та зупиняти її,

користуватися джгутом,

накладати компресійні пов’язки,

розбиратися у складі аптечки для надання першої допомоги.

Група формується по мірі реєстрації учасників, тренінг проводиться за умови реєстрації не менше 10 осіб із одного населеного пункту. Для реєстрації потрібно заповнити невелику анкету

Можливе проведення виїзного заняття, якщо буде сформована група бажаючих у населеному пункті. Тренінг проводять кваліфіковані медичні працівники, які мають значний практичний досвід. Участь безкоштовна, всі зареєстровані учасники будуть заздалегідь повідомлені про час і місце проведення заходу.

Ця діяльність здійснюється у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу».


Немає коментарів:

Дописати коментар