31/10/2022

У селищному парку - нова локація для дозвілля і відпочинку

У смт Демидівка, за фінансової підтримки Угорської екуменічної служби допомоги, впродовж вересня-жовтня реалізовано проєкт з розширення умов для сімейного і дружнього відпочинку. У тісній комунікації з місцевою владою, активною спільнотою внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у Демидівській територіальній громаді, було визначено перелік об'єктів, які потребують уваги.
Так, було встановлено зручні лавки у кількох місцях селища, у популярних закладах встановлено полички для буккросингу з наборами книг сучасних авторів. Однак найбільш очікуваною стала локація у селищному парку, де встановлено велику альтанку. За кілька днів вона встигла стати магнітом і найбільш відвідуваним місцем у парку. Тут фотографуються, спілкуються, знайомляться, відпочивають, грають в ігри.

В неділю спільно з бібліотекарями місцевої бібліотеки проведено пізнавально-розважальне свято з настільними іграми, читанням казок, веселими руховими забавами, патріотичними піснями. Активні учасники отримали приємні подарунки і заохочувальні призи. 

Діяльність здійснюється за фінансової підтримки Угорської екуменічної служби допомоги в рамках програми Мікрогрантів на підтримку місцевих українських притулків після початку війни 24 лютого 2022 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар