30/10/2022

У Демидівці презентували оновлений громадський простір у парку

У Демидівській територіальній громаді відбулося спортивно-ігрове свято, яке розгорнулося у місцевому парку. Саме тут сьогодні відкрили оновлений громадський простір з мультифункціональним спортивним майданчиком, зручностями для відвідувачів парку та інформаційним наповненням. Останні два місяці тут активно кипіла робота, в результаті вдалося встановити комплекс спортивних тренажерів, баскетбольний щит і лавки.

Голова організації та автор проєкту "Молодь єднається і перемагає" Сергій Щербатюк зазначив, що реалізація ініціативи була б неможливою без щирої підтримки наших європейських партнерів та грантодавців. Облаштуванню спортивного простору передувала значна робота - проведення робочих зустрічей та консультацій, організація тренінгів та опитувань, залучення до процесів громадської участі внутрішньо переміщених осіб, які знайшли притулок у нашій громаді.

 
 
 

Слова подяки висловив селищний голова Сергій Радченко, який взяв участь у презентації оновленого простору. А керівник проєкту Володимир Колесник ознайомив присутніх із правилами користування мультифункціональним спортмайданчиком та рекомендаціями щодо ведення здорового способу життя. Активності на цьому місці будуть регулярними і доступними для всіх бажаючих.

Слід відзначити, що це перший спортивний комплекс у громаді, що доступний для всіх жителів у  будь-який час. Адже інші майданчики знаходяться на території навчальних закладів. Облаштування простору стало можливим завдяки активному залученню волонтерів, силами яких виконана значна частина будівельних і монтажних робіт. Це працівники КЗ "ЦФЗН "Спорт для всіх", Дитячо-юнацької спортивної школи, КО "Добробут" та багато інших небайдужих людей.


Проєкт впроваджується ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Немає коментарів:

Дописати коментар