03/02/2023

Працюємо з молодіжними радами Демидівки, Сарн і Смиги у новому проєкті

Новий 2023 рік розпочали із реалізації нового молодіжного проєкту, який охопив три цільові громади Рівненської області - Демидівську, Смизьку і Сарненську. Про це сьогодні спілкувалися із молодіжною спільнотою Сарн, куди завітали із координаційним візитом. У зустрічі взяли участь голова Молодіжної ради Зінаїда Кобринчук, члени Молодіжної ради, представники міської ради. Раніше подібні заходи відбулися у Демидівці і Смизі.

Наша ініціатива має на меті зміцнення інтеграційного потенціалу міської і селищних територіальних громад Рівненської області і розширення можливостей та посилення спроможності внутрішньо переміщених осіб шляхом проведення впродовж січня - березня 2023 року активностей спільно з місцевими спільнотами у залученні молоді з числа ВПО до діяльності з розширенні їхніх адвокаційних можливостей, залученні до вирішення проблемних питань у сфері захисту прав ВПО та участі у громадському та політичному житті.



У форматі відкритого інтеграційного спілкування молодь із числа ВПО та місцеві молоді хлопці та дівчата налагодять контакт між собою, знайдуть спільні інтереси та захоплення. Вони зможуть викласти свої ідеї у зручному форматі і донести до місцевої влади. Ми створимо підґрунтя до побудови сталого діалогу між зацікавленими сторонами та поширення досвіду на сусідні громади.


Проєкт реалізується ГО Сприяння розвитку села за підтримки ГО Платформа Публічної Дипломатії  та National Democratic Institute . Фінансування є можливим завдяки щирій підтримці американського народу через USAID - US Agency for International Development та за інформаційної підтримки Ради з молодіжних питань при Президентові України.

Немає коментарів:

Дописати коментар