21/12/2022

У Демидівці відбувся масовий забіг Миколаїв

В День святого Миколая, 19 грудня 2022 року, в Демидівці відбувся масовий забіг. Участь у ньому взяли більш ніж півсотні миколаїв і миколайчиків. Подію організували громадська організація «Сприяння розвитку села» та КЗ «ЦФЗН «Спорт для всіх» Демидівської селищної ради.

Учасником міг стати кожен бажаючий за символічний донат в підтримку ЗСУ. Взамін – отримати море позитивних емоцій, спортивного азарту і незабутніх вражень. А ще символічну медаль, що нагадуватиме про участь у заході. Адже тут не було переможців, всі учасники продемонстрували відмінний результат, незважаючи на по справжньому морозний день. На завершення провели розіграш подарунків від наших спонсорів.

Для найменших учасників підготували міні-трасу, де дозволяли бігти у вільному темпі за підтримки татусів і мамусь. Більше 20 маленьких бігунів отримали заохочувальні солодкі подарунки.

















Більше фотографій у альбомі.

Організатори висловлюють щиру вдячність за підтримку та надані подарунки Дмитру Марчуку, Сергію Калюшу, Василю Березюку, Ігорю Марчуку; за солодкі пакунки – Демидівській селищній раді; за фіксацію радісних емоцій – Павлу Ярмолюку; всім учасникам і гостям – за радість і тепло!


Немає коментарів:

Дописати коментар