20/11/2019

ГО "Сприяння розвитку села" презентувала два молодіжні проекти, які претендують на отримання обласного гранту

Одним із ключових пріоритетів діяльності громадської організації "Сприяння розвитку села" є залучення молоді Демидівської об'єднаної територіальної громади до формування місцевої молодіжної політики, надання допомоги молодим людям у реалізації й самореалізації їх творчих можливостей та ініціатив.

Спільно із представникми молодіжного активу було підготовлено та подано 2 заявки на конкурс проектів, які отримають фінансування з обласного бюджету у 2020 році: «Вільний простір у Демидівській об’єднаній територіальній громаді» та «Demydivka School Tech Bootcamp».

Участь у засіданні комісії, що проходила 20 листопада в облдержадміністрації, взяли Сергій Щербатюк, Наталія Іщук та Володимир Левшенюк.

Перший має на меті створення центру тяжіння підлітків та молоді Демидівської об’єднаної територіальної громади, де надалі зосереджуватиметься надання їм комплексу послуг неформальної освіти та проведення профорієнтаційних заходів, концентруватиметься їхня соціальна та громадянська, формуватиметься економічна активність. Другий допоможе показати дітям і молоді світ програмування та інформаційних технологій; через дослідження широкого спектру технологій, цифрових тем і програмування вони зможуть розвинути навички, необхідні в сучасному світі.





«Цьогоріч на обласний конкурс надійшло 22 пропозиції від 17 громадських організацій Рівненщини. Тож сьогодні ми ознайомлюємося та оцінюємо проєкти, які будуть реалізовуватися упродовж 2020 року. Усі вони мають на меті підвищити активність молоді, залучити їх до цікавих та корисних ініціатив», - розповіла начальник відділу у справах молоді Рівненської ОДА Наталя Чигир.

Доповнено 25.11.2019:

Наші проекти оцінені конкурсною комісією та мають значні шанси отримати фінансування!

Проект "Вільний простір у Демидівській ОТГ дістав 58 балів, зайнявши 8 місце у рейтинговому списку, а проект "Demydivka School Tech Bootcamp" оцінений у 42 бали і посів 16 місце. Максимально можлива оцінка - 70 балів.

Остаточні переможці, які отримають фінансову підтримку, будуть оголошені після затвердження обласного бюджету на 2020 рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар