13/10/2020

Майстерня добра у Рогізному

Сьогодні відбулась зустріч Майстерні добра, що проводиться в рамках проєкту "Волонтеримо разом: це круто!". 

Маленькі учасники дізнались багато нового про волонтерство, взяли участь участь у вікторині "Волонтерство чи ні?". І з подивом дізналися, що майже всі присутні в тій чи іншій мірі вже ставали волонтерами: коли садили дерева, прибирали на вулиці чи допомагали бездомним тваринам. Тож можуть з гордісю називати себе юними волонтерами і волонтерками!

На практичній частині заходу юні майстри добра не словом, а ділом долучились до доброї справи: для будинку пристарілих, де зараз мешкає 11 самотніх дідусів і бабусь, змайстрували дуже потрібні підставки для подачі їжі. Заготовки для виробів надав місцевий підприємець.

А ще невтомні дослідники долучились до конкурсу "Бережи природу - розділяй відходи", намалювавши своє уявлення екологічно чистої громади із закликом до дорослих зберегти для них навколишнє середовище.








Захід проведено у рамках проєкту "Волонтеримо разом: це круто!", що реалізовується за підтримки БО "Львівська освітня фундація". Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією БО "Львівська освітня фундація".

Немає коментарів:

Дописати коментар