19/06/2021

БУРчик з облаштування літнього кінопростору (Демидівка)

 Засумували за активностями на свіжому повітрі і бажаєте згадати докарантинні часи? Тоді не марнуйте часу і зголошуйтесь на БУРчик із облаштування літнього кінопростору у смт Демидівка (Рівненська обл.).

Пам'ятаєте наш проєкт "Вільний простір у Демидівській ОТГ", який ми реалізовували у 2020 році та затишні кінопокази, які збирали усіх нас вечорами? Так?! Тоді готуйтесь до нового кіносезону, бо пробний запуск ми вже провели 6 червня. Стало ясно, що для повного щастя не вистачає постійного екрану. Локація вже віднайдена: для цього потрібно небагато – перетворити нудну стіну будівлі на яскравий екран. Це будемо робити у форматі толоки "БУРчика" - маленького табору за підтримки програми Будуємо Україну Разом (БУР).

БУРчик – волонтерська акція при БУР осередках, що залучає місцеву молодь до волонтерства та активної участі в житті своєї громади, формує нові соціальні зв’язки. Співорганізаторами цієї акції є "БУР Смига", Молодіжна рада при Демидівській селищній раді та ГО "Сприяння розвитку села" за підтримки селищної ради.

Стартуємо в середу, 23 червня. Отож, запрошуємо на БУРчик в Демидівці, щоб допомогти перетворити місцевий парк у привабливе місце відпочинку та дозвілля!


З усіма питаннями можна звертатися до Сергія Щербатюка, голови молодіжної ради та місцевого координатора (096-9502788, gerfis1@gmail.com), або до Вікторії Костюк (096-0409324, v.kostuk@ukr.net), регіональної представниці локальних осередків БУР в Рівненській області.

“БУРчик в Демидівці” відбудеться в рамках реалізації програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується міжнародною організацією IREX в партнерстві з програмою Будуємо Україну Разом.

Немає коментарів:

Дописати коментар