17/11/2021

Наш проєкт потрапив у фінал конкурсу "Кращі практики молодіжної роботи в Україні - 2021"

Вітаємо із Міжнародним днем студентів і повідомляємо, що проєкт зі створення краєзнавчо-оглядового велосиппедного маршруту "Стежка пам'яті УПА" відібрано до фіналу конкурсу "Кращі практики молодіжної роботи в Україні - 2021" та він увійде до друкованої та електронної версії каталогу.

За інформацією Програми "Молодіжний Працівник", цього року на конкурс було надіслано 131 заявка, з яких 104 практики потрапили до фіналу конкурсу.

Практики оцінювались за наступними критеріями: залучення молоді, інклюзивність, інноваційність, вплив, важливість адаптації та поширення. Фінальна версія каталогу буде презентована наприкінці грудня.

Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні започатковано у 2017 році Міністерством молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні з метою відзначення та популяризації молодіжної роботи.

10-ть переможців конкурсу повідомлені в індивідуальному порядку та будуть оголошені під час V Всеукраїнського форуму молодіжних працівників та працівниць 1-2 грудня.



Подяка за співпрацю у цьому напрямку управлінню у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, Демидівській селищній раді, відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради та всім, хто долучався до підготовки і реалізації проєкту!

Немає коментарів:

Дописати коментар