03/12/2021

На обласний конкурс молодіжних ініціатив подано 2 проєкти

Сьогодні в м. Рівне відбулося засідання комісії з оцінки проєктів, поданих на конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, діяльність яких направлена на роботу з молоддю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2022 році.

Громадська організація «Сприяння розвитку села», заручившись підтримкою місцевої влади, молодіжних лідерів та партнерів, підготувала два проєкти. Так, у 2022 році ми пропонуємо реалізувати проєкт «Big sports family: сімейний мотиваційно-розвивальний табір».

Вважаємо, що реалізація даного проєкту могла б вирішити не тільки проблему відпочинку, але й проблематику впровадження здорового способу життя серед юніорів та юніорок. Відпочинок на свіжому повітрі як дітей, так і дорослих – важливий елемент життя кожної родини. Для того, аби відпочинок був комфортним та корисним – дуже важливо створювати всі необхідні умови.




Метою проєкту є зміцнення родинних відносин та близькості в родинному колі, формування навичок безпечного відпочинку на потенційно небезпечних об’єктах (вода, ліс, пляжі) та залучення молоді до активного відпочинку, ведення здорового образу життя.

Другий наш проєкт «Demydivka Tech Bootcamp» націлений на безробітну молодь Демидівщини. Адже значна її частина, особливо, яка шукає роботу, не володіє навичками цифрових технологій інструментів. Тож участь молоді у заходах посилить спроможність і допоможе знайти роботу у високооплачуваних сферах. Також проєкт «Demydivka Tech Bootcamp» допоможе підтримати загальноєвропейську ініціативу – Тиждень кодування ЄС, який ґрунтується на ідеї групи радників екс-комісара ЄС з цифрового напрямку Нейлі Кроуз, що була підтримана Європейською комісією. 

Завдяки участі у заходах вони мають змогу дізнатися, як ІТ працюють і впливають на повсякденне життя. Через дослідження широкого спектру технологій, цифрових тем і програмування вони зможуть розвинути навички, необхідні в сучасному світі.

Немає коментарів:

Дописати коментар