12/06/2022

У Демидівській ТГ стартує пілотна інвентаризація дерев

В Демидівській територіальній громаді більше 20 га парків і скверів, біля 3400 га лісів. Ефективне управління починається з повного всеохоплюючого володіння інформацією про зелені ресурси. Тому інвентаризація дерев вкрай важлива. Проєкт iTree4UA, націлений на те, щоб в Україні працював інструмент iTreeEco, який допомагає громадянам і владі цінувати свої дерева і краще управляти ними, тобто розуміти, де яка порода краще себе почуватиме, як краще доглядати за деревами і скільки вартують екосистемні послуги, які надає кожне окреме дерево.

Ми запрошуємо усіх, кому це цікаво, прийти на Пілотна інвентаризація дерев у Демидівській ТГ і допомогти нам зробити оцінку дерев з тим, щоб занести їх у базу даних і прорахувати всі вигоди, які вони надають нам – людям, і нашій громаді.

21 червня - рекреаційна зона біля дитячого санаторію "Хрінники", с. Хрінники;
23 червня - територія біля заповідного урочища "Козацькі могили", с. Пляшева;
29 червня - лікарняний парк, смт Демидівка.

З запитаннями звертайтеся:
Валентина Бондаренко, +380976120591
Ольга Щербатюк, +380686212079

Пілотний проєкт здійснюється у рамках проєкту “Прозора та партисипативна система інвентаризації зелених зон в Україні: iTree4UA” за координації ГО УЕК “Зелена Хвиля” та за фінансової підтримки US Forestry Service International Programs у партнерстві з Davey Tree Expert Company (розробники продуктів i-Tree у США)

Немає коментарів:

Дописати коментар