21/10/2022

Покращуємо поінформованість людей через нові канали – триває проєкт за підтримки ПРООН

Проінформований – значить озброєний: це актуально в будь-який час, а в період воєнного стану вкрай необхідно. Тож наша команда продовжує аналізувати і втілювати в життя ті рекомендації, які напрацьовані протягом першого етапу проєкту в рамках консультацій, опитування та засідань робочих груп. Важливе значення у якісному інформуванні населення відіграє різноманіття каналів комунікації, якщо раніше достатньо було офіційного веб-сайту, друкованого видання чи сторінки у Фейсбук, то нині цього явно замало. Раніше ми вже посприяли у запровадженні спеціальної групи у популярному месенджері для комунікації з ВПО-спільнотою.

Тепер напрацювали і втілили в життя наступну ідею – встановлення інформаційних дошок з розширеним функціоналом. На таких дошках можна розміщувати важливі оголошення, офіційні повідомлення, об’яви і вони будуть захищені від впливу опадів завдяки спеціальній конструкції. Також присутнє автономне електроживлення від сонячної панелі, завдяки цьому дошка підсвічується вночі, а через USB-порти можна підзарядити свій гаджет.



Також у селищному парку тривають роботи з облаштування комплексного спортивного тренажерного майданчика, завдяки налагодженій співпраці з КЗ «ЦФЗН «Спорт для всіх» тут буде діяти локація з пропагування різних видів спорту, ведення здорового способу життя та спільного проведення вільного часу з користю.

Проєкт впроваджується ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.


Немає коментарів:

Дописати коментар