23/10/2022

Громадська організація посилює технічну спроможність завдяки підтримці ГО "КримSOS"

Прихисток на Демидівщині від початку повномасштабного вторгнення росії знайшли більше 1500 внутрішньо переміщених осіб, з них діти - 30%. Внутрішньо переміщені особи становлять 4,8% від чисельності населення Демидівської територіальної громади. Деякі особи перебувають на території громади від початку активних бойових дій та намагаються інтегруватись у нову громаду.

Наша команда після 24 лютого в значній мірі переорієнтувала свою діяльність на подолання наслідків кризи, пов’язаної із значним переміщенням людей. Протягом 6 місяців ми змогли втілити серію заходів, в т.ч. культурно-просвітницьких, інтеграційних, сімейних, які допомагають подолати бар’єри між місцевими та переселенцями. Значною мірою у цьому допомагають культурні івенти та неформальні події.

Для організації і проведення таких заходів ми кожного разу залучаємо технічне оснащення, в окремих випадках це може бути власна техніка. Але в подальшому для стабільної і якісної організації таких подій вкрай необхідне належне технічне оснащення. Ми очікуємо, що завдяки отриманню підтримки заходи набудуть більш якісного наповнення, інформаційний супровід здійснюватиметься на високому рівні.



Ми в межах наявних ресурсів і можливостей вже підштовхуємо переселенців до сприйняття Демидівщини як комфортної спільноти, а завдяки даному проєкту ця робота ще посилиться!

Проєкт фінансується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО "КримSOS"

Немає коментарів:

Дописати коментар