08/12/2022

Благодійний забіг Миколаїв відбудеться вперше у Демидівці

Кожен з нас трішки Миколай і трішки спортсмен. Тому, запрошуємо усіх, хто бажає долучитися до благородної справи, взяти участь у Благодійному забігу Миколаїв! Така подія відбудеться на Демидівщині вперше, тож не втратьте свій унікальний шанс!
Отож, 19 грудня, до Дня святого Миколая – одного з найулюбленіших свят українців, КЗ «ЦФЗН «Спорт для всіх» та ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки Демидівської селищної ради організовують благодійний забіг.
Для участі у заході необхідно зареєструватися. Вартість реєстрації для дорослих – від 50 гривень, для дітей захід пройде безкоштовно.
Перед початком забігу кожен з учасників отримає шапочку Миколайчика. Також кожен фінішуючий буде нагороджений медаллю.
Усі гроші, зібрані за реєстраційні внески, будуть спрямовані для потреб Збройних сил України.
Дорослі та діти подолають дистанції у 1 км, 200 м та 100 м. Діти, що бігтимуть у повноцінних тематичних новорічних костюмах (костюм Святого Миколая, снігуроньки, сніжинки, бурульки, сніговика, оленя і т.д.) гарантовано отримають подарунок. Тож готуйте кросівки та костюми - буде весело!

Організаторами заходу виступають КЗ "Центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Демидівської селищної ради та громадська організація "Сприяння розвитку села". Підтримку надають Демидівська селищна рада та місцеві підприємці.

Немає коментарів:

Дописати коментар