09/12/2022

Відбулася робоча зустріч із представниками ГО "КримSOS"

Сьогодні відбулася робоча зустріч із представниками ГО "КримSOS", які завітали у Демидівську територіальну громаду для моніторингу реалізації ініціативи CBI та ознайомлення із діяльністю громадської організації "Сприяння розвитку села". У зустрічі взяли участь голова організації Сергій Щербатюк та активні учасники команди.
Наші гості п. Наталія та п. Ольга відмітили прогрес реалізації проєкту, стан виконання заходів за робочим графіком. Також ознайомилися із поточною ситуацією щодо ВПО та запланованими спільними активностями до кінця року.
У ході зустрічі проведено обговорення потенційного залучення інститутів громадянського суспільства до процесів інтеграції внутрішньо переміщених осіб у приймаючі громади, підсилення локальних ініціатив за рахунок грантової підтримки та реалізації сталих програм з підтримки ініціативних груп. Зокрема, надано ряд рекомендацій щодо заснування нової громадської організації та перших кроків у діяльності.

Проєкт фінансується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО "КримSOS".

Немає коментарів:

Дописати коментар